//SWEET DREAMS
SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG
Friday, 14 October 2011 | 20:21 | 57 comments

1. Buat satu entry baru dengan copy dan paste header saya di atas serta linkkan ke post ini.

2. Salin Tajuk ni, "SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ..."

3. Tulislah apa korang rasa nak tulis dalam entry tu.

4. Publish dan letakkan url entry korang tu dalam ruang komen kat bawah.

Itu je. Saya tutup segmen ni sampai 16hb Oktober 2011 (Ahad) pukul 11 malam.

List akan dikeluarkan dalam post ini gak, so, korang DIWAJIBKANserang dan tinggalkan komen di blog-blog yang join segmen ni gak.



Older Post | Newer Post
Disclaimer!


WELCOME TO MY BLOG



Navigation

Entry Owner


Tagboard

Credit

Skin By: MissPonti
Picture: Favim & we♥it
Re-Edit:Adeq-Yoe
Welcome to ♥ gadiz purple ♥ blog! Follow me? | Dashboard